Корзина
11 отзывов
Сладкие цены на сладкий сахар в стиках!!!Сахар в стиках
+380953250606
Ароматизована кава в зернах: #CASHER розкриває секрети
Контакты
тм CASHER
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+38095325-06-06
+38073325-06-06
+38096325-06-06
+38044356-06-06
Ирина
УкраинаЧерниговская областьПрилуки17500
Карта

Ароматизована кава в зернах: #CASHER розкриває секрети

Ароматизована кава в зернах: #CASHER розкриває секрети
Історія ароматизованої кави розпочинається практично одночасно з самим кавовим напоєм. У ті далекі часи цукру ще не знали, сортів кави, які б мали свій "переливчастий" аромат, не було. І люди використовували різні прянощі, фрукти, насіння і квіти для пом'якшення гіркоти і надання особливого аромату кавовому напою. Усі стародавні ароматизатори використовували як у свіжому, так і в сушеному вигляді, додаючи до кави безпосередньо під час приготування, або укладали в ємності, де зберігалися зерна і кавовий порошок. У сучасному розумінні ароматизована кава - це кава, якій надали додатковий аромат, а іноді і присмак (шоколад, диня, вершки, малина, кокос, мигдаль і т.д.). Для ароматизації використовують хімічні ароматизатори, ідентичні натуральним, або, в більш дорогому варіанті, натуральні витяжки та екстракти. Але в обох випадках алкоголь і шкідливі для здоров'я речовини виключені. Як же відбувається насичення кави ароматом? У кожного виробника може бути своя секретна технологія, але в цілому це відбувається так: порожні банки, пакети і пакетики (упаковка) їдуть по спеціальній лінії і на них з ... скажімо - пульверизатора (щось подібне) розпорошується дрібний водяний пил з розчиненим ароматизатором . Тара їде далі, наповнюється кавою і герметично упаковується. У деяких випадках розпорошення ароматизатора поєднують із засипанням кави. Тоді кава не тільки пахне, але і має присмак (карамелі, амаретто, трюфеля і т.д.). Є ще таке поняття, як "попередня ароматизація". Зустрічається, в основному, у кавоварках. Попередня ароматизація не має нічого спільного з хімікатами і зміною кавового запаху. Суть її в наступному: коли машині дають команду "зварити каву", вона пропускає через порцію кавового порошку пар і тільки потім гарячу воду. Таким чином з крупинок кави краще витягується аромат, яскравіше проявляється букет. Ароматизовану каву прийнято зараховувати до десертів, з неї добре готувати коктейлі.
facebook twitter
Предыдущие статьи